De Wereld van Smaak


wereld van smaakWij van Rottergram waren uitgenodigd bij de Wereld van Smaak, wat op een mooie plek in de Markthal zit, om eens te ervaren wat zij daar precies doen.

Om te beginnen werden wij heel gastvrij ontvangen door gastheer Alex in het “Proefcafe”.

Hij bood ons een welkomstdrankje aan en stelde ons voor aan Kiri en Kinie die de marketing en PR verzorgen.

Wij waren niet de enige genodigden en samen met deze andere zakelijke relaties vormden wij een leuke groep.

We waren compleet en we werden geleidt via het terras waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen en borrelen naar de kookwerkplaats.

We gingen dus koken, hoe leuk!

De kookworkshop starte met de uitleg van het viergangenmenu waar na we inkopen gingen doen in de Markthal.

Het menu bestond uit:

Voorgerecht: Gebrande verse coquilles met een rode biet dressing en hazelnootcrunch.

Tussengerecht: Soepje van peterseliewortel en eekhoorntjesbrood met mosterdkaviaar en rauwe bio champignons.

Hoofdgerecht: Zacht gekonfijte parelhoen met gepofte groenten, kastanje crème, specerijenjus en aardappelchips.

Nagerecht: Hangop met mandarijntjes, chocoladesneeuw en een sorbet van bergamot citroen.

Nu gingen we dit menu in twee teams bereiden, werd er een leider aangewezen ( ik natuurlijk weer) die het team moest sturen.

En uiteindelijk moesten we het ook nog allemaal op eten!

Wij hebben gelachen, geleerd, gedaan en het was erg leuk!

Je leert mensen op een heel andere manier kennen, dus zeker ook een aanrader als team uitje!

Wil je meer weten over de Wereld van Smaak of een kookworkshop reserveren, neem dan eens een kijkje op hun website DeWereldvanSmaak.nl en volg ze op Instagram, Facebook of Twitter.

wes special